Over App Constructor

Benieuwd wat het product is en wie er achter zit?

Over App Constructor

App Constructor is de nieuwe manier om een app te ontwikkelen. Ik heb de app al voor je gebouwd. Het enige wat we nog hoeven te doen is inrichten. Dit levert leuke voordelen op.

 • Snel

  Een app kan af zijn binnen een dag

 • Goedkoop

  Kijk eens naar de prijzen. Waar vind je dat verder?

 • Schaalbaar

  Lees hieronder meer over de App Constructor Control Panel.

 • Goed

  De kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid zijn hoog

Over de App Constructor Control Panel

Hier is een idee: niet alleen stelt App Constructor jou in staat om je app zelf in te richten, maar ook om, op elk moment via de Control Panel praktisch elk facet van je app aan te passen. Veranderingen zijn direct zichtbaar voor de gebruiker. Bij de meeste pakketten krijg je gratis onbeperkt toegang tot het Control Panel.

Het Control Panel is, net als de webapp responsive. Dit betekent dat alles goed werkt vanaf je mobiele telefoon of tablets. Je kan dus vanaf je smartphone je app beheren.

Over de native app

Native betekent dat de app is geschreven in een taal die direct te begrijpen is voor het apparaat waar deze op draait. In de praktijk houdt dit in dat een app er goed uitziet, makkelijk toegankelijk is, en ook goed werkt bij een slechte internetverbinding. Maar nog veel belangrijker is dat de gebruiker een icoontje op de homescreen krijgt. Vanuit het perspectief van branding is dit verschrikkelijk waardevol.

Over de webapp

Een webapp is gebouwd in dezelfde taal als de gemiddelde website. Dat betekent dat hij te bereiken is vanuit de browser. Hiermee werkt de app dus op je computer, telefoon of tablet. Het maakt hierbij niet uit van welk merk het apparaat is, als het maar een browser en internetverbinding heeft. Een webapp biedt een enorm bereik, omdat je niet van je gebruiker hoeft te vragen iets te installeren.

De webapp van App Constructor is geoptimaliseerd voor telefoons, tablets (Android, iOS) en computers, en werkt met alle moderne browsers.